0032472/82.03.17 info@kinesiste-jorien.be

Wie zijn wij

Jorien Schroeven

Ik ben kinesitherapeute gespecialiseerd in bekkenbodemreëducatie en perinatale kinesitherapie en in neuromotorische revalidatie. Door deze twee heel uiteenlopende specialisaties, heb ik een fijne en boeiende afwisseling in mijn werk.

In mijn vrije tijd vervoeg ik de dwarsfluit pupiter in het Alumni Harmonie Orkest van de KUL, waar ik tevens in het bestuur zit. Verder doe ik op maandag mee aan de Bootcamp in Haacht en proberen we af en toe wat cultuur op te doen. Afspreken met vrienden staat ook vaak op de agenda.

Daarnaast ben ik mama van drie prachtige dochters, Merel, June en Babette!

.

Marion
Geys

Ik ben kinesitherapeute gespecialiseerd in neurologische en pediatrische aandoeningen. Al vanaf ik klein was wist ik dat ik met kinderen wou werken en dat blijkt ook echt iets voor mij te zijn. Tijdens mijn opleiding en stages groeide mijn interesse in de neurologische revalidatie, werken met deze patiënten geeft mij voldoening. Naast mijn werk in de praktijk werk ik in een school voor buitengewoon onderwijs.

In mijn vrije tijd geef ik zwemlessen aan kinderen. Daarnaast leef ik mij uit tijdens het dansen en ga ik veel wandelen met mijn favoriete viervoeter Roo. Actieve vakanties naar de bergen (winter of zomer) staan altijd hoog op mijn wensenlijstje.

Aurélie

Aurélie Sevenants

Ik ben in juli 2022 aan de KU Leuven afgestudeerd als kinesitherapeute met als specialisatie pediatrische aandoeningen en revalidatie. Toen ik rond mijn 12 jaar voor het eerst in aanmerking kwam met het begeleiden en entertainen van jongere kinderen op vakantie, had ik meteen de smaak te pakken. Ik wist zeker dat ik later met kinderen zou willen werken. Tijdens mijn stages heb ik ook ontdekt dat ik enorm veel voldoening haal uit het werken met en het helpen van mensen. Naast mijn werk in deze praktijk geef ik tijdens naschoolse uren ook zwemles en hydrotherapie aan kinderen met een beperking.

In mijn vrije tijd haal ik mijn ontspanning onder andere uit dansen en zwemmen. Daarnaast ga ik tijdens het weekend en de vakantieperiodes regelmatig babysitten op kindjes van verschillende leeftijden. Ook vind ik het zeer belangrijk om nog een plaatsje vrij te houden in mijn agenda voor mijn vrienden en familie!