0032472/82.03.17 info@kinesiste-jorien.be

Wie zijn wij

Jorien Schroeven

Ik ben kinesitherapeute gespecialiseerd in bekkenbodemreëducatie en perinatale kinesitherapie en in neuromotorische revalidatie. Door deze twee heel uiteenlopende specialisaties, heb ik een fijne en boeiende afwisseling in mijn werk.

In mijn vrije tijd vervoeg ik de dwarsfluit pupiter in het Alumni Harmonie Orkest van de KUL, waar ik tevens in het bestuur zit. Verder doe ik op maandag mee aan de Bootcamp in Haacht en proberen we af en toe wat cultuur op te doen. Afspreken met vrienden staat ook vaak op de agenda.

Daarnaast ben ik mama van drie prachtige dochters, Merel, June en Babette!

.

Marion
Geys

Ik ben kinesitherapeute gespecialiseerd in neurologische en pediatrische aandoeningen. Al vanaf ik klein was wist ik dat ik met kinderen wou werken en dat blijkt ook echt iets voor mij te zijn. Tijdens mijn opleiding en stages groeide mijn interesse in de neurologische revalidatie, werken met deze patiënten geeft mij voldoening. Naast mijn werk in de praktijk werk ik in een school voor buitengewoon onderwijs.

In mijn vrije tijd geef ik zwemlessen aan kinderen. Daarnaast leef ik mij uit tijdens het dansen en ga ik veel wandelen met mijn favoriete viervoeter Roo. Actieve vakanties naar de bergen (winter of zomer) staan altijd hoog op mijn wensenlijstje.